Consiliul Județean Ialomița va demara lucrările de modernizare a DJ 201, pe tronsonul Orezu – Piersica – Bordușelu

Președintele CJ Ialomița, Marian Pavel, semnează contractul de finanțare pentru proiect. FOTO: CJ Ialomița

Drumul județean DJ 201 va beneficia de modernizare, pe tronsonul Orezu – Piersica – Bordușelu, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, a semnat marți, 30 mai, contractul de finanțare pentru acest proiect de modernizare a DJ 201, în valoare totală de 37.836.201,60 lei. La eveniment a fost prezent și secretarul de stat Marcel-Alexandru Stoica, reprezentant al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Acest proiect are ca scop modernizarea drumului pe o lungime de aproximativ 10 km, cuprinzând localitățile Orezu, Piersica și Bordușelu. Modernizarea acestui tronson va îmbunătăți accesibilitatea către DN 2 și drumurile județene DJ 201B, DJ 306 și DJ 306A, cu care acesta se intersectează și face legătura cu drumul național DN 2A.

Reabilitarea și modernizarea rețelei de drumuri județene reprezintă o prioritate de dezvoltare pentru județul Ialomița, iar modernizarea drumului DJ 201 va contribui semnificativ la îmbunătățirea siguranței rutiere. Această investiție va asigura un grad mai înalt de confort și siguranță pentru șoferi și pasageri, facilitând, totodată, circulația între localitățile din zonă și conexiunea cu alte drumuri importante.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*