FOTO Femeie salvată de pompieri după ce a căzut într-o fântână din satul Malu Roșu, județul Ialomița

O femeie din satul Malu Roșu, din județul Ialomița, a fost salvată, duminică, de pompierii militari, după ce a căzut într-o fântână. Ea a fost scoasă în siguranță și transportată la spital.

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au fost solicitați să intervină, duminică dimineață, în jurul orei 09.00, pentru salvarea unei femei căzute într-o fântână adâncă de aproximativ opt metri, în satul Malu Roșu, comuna Armășești.

„În sprijinul femeii de 49 de ani, s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un container multi-risc și un echipaj al Stației de Ambulanță Ialomița – Substația Urziceni”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Femeia a fost scoasă de pompieri cu mijloacele din dotare și a fost apoi predată echipajului SAJ, care a transportat-o la Spitalul din Urziceni.

Misiunea pompierilor a fost dificilă din cauza spațiului îngust care a îngreunat accesul către victimă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*