Pieton accidentat mortal de o autoutilitară la ieșirea din Slobozia spre Urziceni

Accident mortal la ieșirea din Slobozia. FOTO IPJ Ialomița

Un pieton a fost accidentat mortal de o autoutilitară, marți dimineața, pe DN 2A, la ieșirea din Slobozia spre Urziceni.

Polițiștii din Ialomița au anunțat că marți, în jurul orei 4.30, pe DN2A s-a produs un accident de circulație, soldat cu decesul unui pieton.

“Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din municipiul Slobozia conducea o autoutilitară pe DN2A, la ieșire din municipiul Slobozia spre Urziceni, ar fi acroșat un pieton care se deplasa pe partea carosabilă. În urma producerii accidentului rutier a rezultat decesul pietonului, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din județul Constanța”, a transmis IPJ Ialomița.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*