Consilierii județeni ialomițeni, convocați într-o ședință extraordinară, în data de 18 martie

Ședință a Consiliului Județean Ialomița. FOTO Cristina Sîmbeteanu

Consilierii județeni au fost convocați într-o ședință extraordinară, în data de 18 martie.

Consiliul Judeţean Ialomiţa, în conformitate cu prevederile art.178 alin.2 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare, se convoacă în ședință extraordinară, în sistem on-line, în data de 18.03.2024, ora 10.00.

Ordinea de zi este următoarea:

I.Aprobarea Procesului – verbal privind sinteza dezbaterilor ședinței extraordinare a Consiliului Județean Ialomița din 27.02.2024.

II. Discutarea și adoptarea următoarelor:

1.proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului general al județului Ialomița, pe anul 2024;

2.proiect de hotărâre privind reglementarea regimului juridic a unui bun mobil ”aparat radiologic portabil”, aflat în proprietatea județului Ialomița;

3.proiect de hotărâre pentru aprobarea devizului general actualizat și a principalilor indicatori tehnico-economici actualizați, faza execuție lucrări, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 907/2016, pentru obiectivul de investiții „Construirea Blocului Operator din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia”;

4.proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanţării pentru obiectivul de investiții finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală „Construirea Blocului Operator din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia”, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 907/2016, cu modificările și completările ulterioare;

5. proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru decontarea cheltuielilor cu naveta pentru funcționarii publici din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Ialomița și al Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Ialomița.

Ședința este publică.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*