#CONCURS Câștigă 5 invitații duble la spectacolul Baricada Folk de la Casa Municipală de Cultură din Slobozia

Mircea Baniciu. FOTO Arhiva Personală M. B.
Mircea Baniciu. FOTO Arhiva Personală M. B.

Spectacolul Baricada Folk, cu Mircea Baniciu și alți artiști folk, este programat pe data de 25 ianuarie, de la ora 19, la Casa Municipală de Cultură din Slobozia.

Publicația Ialomița NEWS și organizatorii acestui spectacol pun la dispoziție 5 invitații duble la concert.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Ialomița NEWS” – facebook.com/ILnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la spectacol.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 23 ianuarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Pe scenă Casei de Cultură din Slobozia vor urca în cadrul acestui spectacol Mircea Baniciu, Adrian Bezna, Cătălin Stepa, Nicolae Zotta, OCRU (Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu) și Ovidiu Mihăilescu.

Baricada Folk are loc pe 25 ianuarie la Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*