Slobozia trece de incidența de patru cazuri la mia de locuitori. În week-end, circulație permisă doar până la ora 20.00, iar magazinele se închid la ora 18.00

Municipiul Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Municipiul Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Municipiul Slobozia a depășit incidența de patru cazuri la mia de locuitori, astfel că, în week-end, vor fi aplicate noile restricții impuse în condiții de pandemie.

Astfel, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică circulația va fi permisă doar până la ora 20.00, iar magazinele se închid la ora 18.00.

De asemenea, activitatea sălilor de sport și fitness se suspendă în localitățile unde rata de infectare cu COVID-19 este mai mare de patru la mia de locuitori.

 

Declarație pe proprie răspundere

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*