CNAIR lansează licitația pentru concesionarea lucrărilor și serviciilor pentru modernizarea spațiilor de servicii existente pe A2 la Vâlcele și Fetești

CNAIR lansează licitația pentru concesionarea lucrărilor și serviciilor pentru modernizarea spațiilor de servicii existente pe A2 la Vâlcele și Fetești. FOTO CNAIR

CNAIR lansează licitația pentru concesionarea lucrărilor și serviciilor pentru utilarea, dotarea și modernizarea spațiilor de servicii existente pe A2 la Vâlcele și Fetești!

Vineri, 19.04.2024, CNAIR a transmis la ANAP documentațiile de atribuire pentru lansarea procedurilor de achiziție publică a două contracte de concesiune, având ca obiect:

Concesiune de servicii în scopul utilării/dotării, operării si întreținerii spațiilor pentru servicii existente pe Autostrada A2, București – Constanța, după cum urmează:.

LOT 1 :Spații pentru Servicii  km. 88+300 stg./dr. Vâlcelele

Valoarea minimă a redevenței anuale: 1.922.321 lei

Cota minima a redevenței: 5%

Durata contractului de concesiune este de 240 luni (20 ani)

LOT 2: Spații pentru Servicii  km 139+830 stg./dr. Fetești

Valoarea minimă a redevenței anuale: 2.151.705 lei

Cota minima a redeventei: 4,70%

Durata contractului de concesiune este de 240 luni (20 ani).

Utilarea, dotarea și modernizarea spațiilor de servicii menționate constau în asigurarea de stații de distribuție carburanți (existente), stații de încarcare pentru vehicule electrice usoare si grele, spații de odihnă, spațiu comercial inclusiv snack bar și cafenea, spații de parcare, toalete, dusuri, conform standardelor europene.

De asemenea, concesionarul are posibilitatea de a executa și alte dotări suplimentare (restaurant, motel, parcare securizată, etc) față de cele minime impuse obligatoriu prin caietul de sarcini.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*