Primăria Fetești a început lucrările de construire a celui de-al doilea teren sportiv multifuncțional

Au început lucrările de construire a celui de-al doilea teren sportiv multifuncțional. FOTO: Primăria Fetești

Primăria Fetești anunță că au început lucrările de construire a celui de-al doilea teren sportiv multifuncțional cu gazon sintetic și sistem de iluminat nocturn, din vecinătatea Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești.

Obiectivul de investiții va fi destinat iubitorilor de sport care vor putea să practice alternativ: baschet, fotbal, handbal și tenis.

Primul teren sintetic, care a fost amenajat în urmă cu aproximativ doi ani, va fi folosit pentru antrenamentele copiilor și tinerilor de la Clubul Sportiv Municipal Fetești, urmând ca acesta nou să se adreseze publicului larg.

Proiectul, intitulat „Construire teren sportiv multifuncțional cu gazon sintetic, branșamente și racorduri la utilități” este susținut cu fonduri nerambursabile obținute de Primăria Municipiului Fetești de la ADI Ialomița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală și cu fonduri din bugetul local.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*