În vederea calculării veniturilor anuale brute obţinute din cedarea folosinței bunurilor prin arendare valabile în anul 2022, au fost stabilite preturile medii ale produselor agricole, prin Hotărârea Consiliului Judeţean Ialomița nr. 242/23.12.2022.
Astfel, potrivit AJFP Ialomița, acestea sunt după cum urmează:
grâu – 0,90 lei/kg;
orz – orzoaică – 0,84 lei/kg;
rapiță – 2,36 lei/kg;
floarea soarelui – 2,22 lei/kg;
porumb – 0,94 lei/kg.
Contribuabilii interesați pot accesa hotărârea mai sus menționată la următoarea adresă de internet:
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.
Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.
Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.
Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.
Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în anul 2024, conform selecției naționale, T.V.A. în valoare de 91,71 milioane de lei. Totodată, au fost efectuate auto-compensări din T.V.A.-ul de rambursat în […]
Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează că A.N.A.F. a publicat lista contribuabililor persoane juridice care au declarat și au achitat la scadență obligațiile fiscale de plată și care, la finele trimestrului I 2024, nu […]
Un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a șase persoane, între care și coi copii, de 11 și 12 ani, s-a produs în seara zilei de duminică, în jurul orei 19.30, pe DC 34, […]
Be the first to comment