Cioban salvat de pompieri după ce i s-a făcut rău într-o zonă greu accesibilă de pe raza localității ialomițene Adâncata

Două persoane au murit după ce au căzut într-un canal de colectare a dejecțiilor. FOTO cu rol ilustrativ.

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost salvat de pompierii ialomițeni după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla pe un islaz pe raza comunei Adâncata. Din cauza drumul inaccesibil, salvatorii au străbătut un kilometru pe jos pentru a ajunge la pacient.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, în urma unui apel la 112, în seara zilei de duminică, 27 iunie, în jurul orei 22.15, pompierii au fost solicitați să intervină pentru salvarea unei persoane inconștiente, aflată pe un islaz pe raza localității Adâncata. La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu o ambulanță SMURD.

„Accesul până la victimă nu a putut fi făcut cu ambulanța, datorită drumului greu accesibil. Pompierii au parcurs aproximativ un kilometru, de unde au lăsat ambulanța până la victimă. Salvatorii, cu ajutorul unei tărgi și ajutați de câțiva localnici, au transportat victima până la ambulanță, printr-o zonă afectată de ploi, traversând și râul Prahova pe o punte”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Victima, un bărbat de aproximativ 70 de ani, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, iar apoi a fost transportată și predată în stare de semiconștiență la Spitalul Municipal Urziceni împreună cu un echipaj de la Ambulanță solicitat în sprijin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*