Ana Maria Matache de la CSM Unirea Slobozia, patru medalii în patru probe de concus la o competiție de Karate

Ana Maria Matache de la CSM Unirea Slobozia, patru medalii în patru probe de concus. FOTO CSM Unirea Slobozia

Ana Maria Matache de la CSM Unirea Slobozia, patru medalii în patru probe de concus la o competiție de Karate

Ultimul test înaintea Campionatului Național (Brașov, 25 mai) s-a desfășurat la București. Cupa Colegiului Național Aurel Vlaicu (CNAV) s-a disputat pe 20 aprilie, sub egida Federației Române de Karate WUKF.

Au participat 261 de sportivi, legitimați la 29 de cluburi.

“Sportiva noastră, Ana Maria Matache, antrenată de Liviu Sandu, a cucerit 4 medalii, în 4 probe de concurs. Astfel, la Kata Shotokan și Open, Ana a cucerit argintul și bronzul, iar la Kumite individual și Open, a obținut medaliile de aur și bronz. Toate aceste rezultate au venit după meciuri viu disputate, în care Ana a întors de la 0-3, la 4-3, sau, în finală, de la 0-2, la 3-2.

Toate aceste rezultate încununează efortul depus la antrenamente, ambiția și dorința, dar mai ales încrederea acumulată în ultimul an, din poziția de Campioană Europeană” – CSM Unirea Slobozia.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*