Trei răniți într-un accident rutier provocat, în comuna Ograda, de un bărbat fără permis de conducere

Accident rutier în comuna Ograda, provocat de un bărbat fără permis de conducere. FOTO IPJ Ialomița

Trei persoane au fost rănite, duminică seară, într-un accident de circulație pe raza comunei Ograda, provocat de un bărbat care urcase la volan deși nu avea permis de conducere.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, duminică seară, în jurul orei 20.00, în timp ce un bărbat de 40 de ani din Ograda conducea un autoturism pe raza localității, nu ar fi acordat prioritate de trecere într-o intersecție unui autovehicul condus regulamentar de un tânăr de 23 de ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a ambilor conducători auto precum și a unui pasager din cel de-al doilea autoturism.

„În urma verificărilor a reieșit ca șoferul de 40 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar rezultatul alcooltestului a indicat valoarea de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cazul celui de-al doilea șofer, de 23 de ani, rezultatul a indicat o valoare negativă”, au precizat sursele citate.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Accident rutier în comuna Ograda, provocat de un bărbat fără permis de conducere. FOTO IPJ Ialomița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*