Au fost reluate lucrările de reparații la podul peste râul Ialomița din Slobozia

Au fost reluate lucrările de reparații la podul peste râul Ialomița din Slobozia. FOTO DRDP Constanța

Lucrările de reparații la podul peste râul Ialomița, situat pe drumul național DN 21, în Slobozia, au fost reluate începând de luni, 8 martie, fiind instituită restricție pentru autovehiculele cu masa totală mai mare de 7,5 tone.
Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, circulația rutieră pe pod se va desfășura pe un fir, alternativ, în ambele sensuri, dirijată cu semafoare în ambele direcții, pentru lucrări ce se vor desfășura pe jumătate de cale.
Se instituie și o restricție pentru autovehiculele cu masa totală mai mare de 7,5 tone, iar devierea traficului se va realiza pe următoarea variantă ocolitoare:
DN21 km 90+200 – intersecție cu DJ 201, DJ 201 – intersecție cu DJ 306A (loc. Burdușelu), DJ 306A – intersecție cu DJ 201B, DJ 201B – DN 2A km 37+990 (loc. Ciochina), DN 2A – DN 2A km 62+700 (intersecție cu DN2C km 81+150 si Bulevardul Matei Basarab – Slobozia), DN 2A km 66+115 – intersecție cu DN 21 km 89+690.
Conducătorii auto sunt rugați să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*