Tânăr de 20 de ani din Slobozia, reținut pentru furt după ce ar fi sustras un colet dintr-un autoturism

Polițiștii ialomițeni au identificat un tânăr de 20 de ani, din Slobozia, bănuit că, împreună cu un adolescent de 16 ani, ar fi sustras un colet dintr-un autovehicul. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, împreună cu polițiștii locali au identificat un tânăr de 20 de ani, din municipiul Slobozia la scurt timp după ce au fost sesizați de un bărbat că persoane necunoscute i-au sustras din autoturism un colet.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit că marți, 14 decembrie, tânărul ar fi sustras un colet în valoare de aproximativ 350 de lei dintr-un autovehicul și ar fi fost ajutat de un minor de 16 ani, din Slobozia.

Tânărul de 20 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, în vederea probării întregii activități infracționale a celor în cauză, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și complicitate la furt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*