Contribuabilii din județul Ialomița au declarat sume în valoare de 62,22 milioane lei la impozitul pe profit și pe venitul microîntreprinderilor

Mai mulți bani. FOTO Adrian Boioglu
Mai mulți bani. FOTO Adrian Boioglu

Contribuabilii din județul Ialomița și-au îndeplinit obligațiile fiscale declarând impozit pe profit și impozit pe venitul microîntreprinderilor într-o sumă totală de 62,22 milioane lei, conform Administrației Județene a Finanțelor Publice. Această declarație reprezintă un efort semnificativ al contribuabililor locali de a susține dezvoltarea economică a regiunii.

Până la data de 30 iunie 2023, prin conformare voluntară, au fost colectate 49,66 milioane lei, demonstrând responsabilitatea financiară a majorității contribuabililor. Cu toate acestea, o sumă de 12,56 milioane lei nu a fost încasată, din care 7,69 milioane lei au fost solicitate de 15 societăți pentru eșalonarea la plată.

Cu privire la suma rămasă de achitat efectiv, în valoare de 4,87 milioane lei la data de 30 iunie 2023, au fost inițiate măsuri de executare silită pentru a asigura colectarea acestor fonduri.

Situația sumelor declarate la impozitul pe profit și pe venitul microîntreprinderilor, în funcție de subunitățile teritoriale, este următoarea:

  •     La Activitatea de colectare persoane juridice și fizice Slobozia, suma declarată a fost de 16,94 milioane lei.
  •     La Serviciul Fiscal Municipal Urziceni, suma declarată a fost de 6,58 milioane lei.
  •     La Serviciul Fiscal Municipal Fetești, suma declarată a fost de 2,32 milioane lei.
  •     La Biroul de administrare a Contribuabililor Mijlocii Ialomița, suma declarată a fost de 36,38 milioane lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*