O femeie de 70 de ani, din Ciocârlia, a fost găsită moartă în casa mistuită de un incendiu

O femeie de 70 de ani, din Ciocârlia, a fost găsită moartă în casa mistuită de un incendiu. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină în seara zilei de miercuri, 22 iunie, în comuna Ciocârlia, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință și o anexă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Salvatorii au fost sprijiniți și de membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comună.

„Pentru lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, forțele de intervenție au acționat aproximativ două ore. Concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului, salvatorii au acordat măsuri de prim ajutor pentru o persoană, fără a fi necesar transportul la spital. Din nefericire, la locul intervenției a fost găsită o victimă carbonizată, femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

O femeie de 70 de ani, din Ciocârlia, a fost găsită moartă în casa mistuită de un incendiu. FOTO ISU Ialomița

Cu eforturi susținute, pompierii au limitat propagarea și au lichidat focul în limitele găsite. Au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, doi metri cubi de lemn de foc și vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind foc deschis în spații deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*