Căruțaș ucis într-un accident rutier petrecut pe DN 21, în zona Slobozia Nouă

Căruțaș ucis într-un accident rutier petrecut pe DN 21, în zona Slobozia Nouă. FOTO IPJ Ialomița

Un accident de circulație, soldat cu decesul unui căruțaș, a avut loc vineri seară, în jurul orei 19.30, pe DN 21, în zona Slobozia Nouă.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 57 de ani, din județul Brăila, conducea un autoturism pe DN 21, din direcția Slobozia către Brăila, ar fi fost surprins de apariția pe partea carosabilă a unui atelaj hipo, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului atelajului, un bărbat din comuna Scânteia.

Traficul a fost blocat pentru aproximativ o oră.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Căruțaș ucis într-un accident rutier petrecut pe DN 21, în zona Slobozia Nouă. FOTO IPJ Ialomița

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*