Irina Constantin de la CSM Unirea Slobozia a câștigat trofeul categoriei 14 ani la “Memorial Mihai Tudor” la tenis

Irina Constantin. FOTO CSM Unirea Slobozia

Irina Constantin de la CSM Unirea Slobozia a cucerit trofeul categoriei 14 ani la “Memorial Mihai Tudor”, turneu organizat la București.

Fiind vorba de o competiție de categoria I, sportiva antrenată de Cristian Andreescu a avut un drum dificil până când a urcat pe prima treaptă a podiumului, dar evoluția sa a fost foarte bună de la primul, până la ultimul meci.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*