Campanie gratuită de sterilizare a animalelor de companie, organizată de Primăria Fetești

O campanie de sterilizare gratuită a animalelor de companie va avea loc la Fetești, la sfârșitul săptămânii viitoare.

Primăria municipiului Fetești, prin Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat, în colaborare cu Asociația „Paws Care Vet” va organiza sâmbătă, 26 martie, o campanie gratuită de sterilizare a animalelor de companie, câini și pisici de rasă comună, cu sau fără stăpân.

Campania se va desfășura la sediul administrativ al DADPP Fetești de la adăpostul pentru câini comunitari, din strada Călărași, nr. 547A.

Persoanele care doresc să își înscrie animalele de companie în programul de sterilizare trebuie să facă o programare prin telefon, la numărul: 0739/460.994.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*