Percheziții domiciliare în comuna Stelnica la persoane bănuite de furt calificat

descinderi, perchezitii, politisti
descinderi, perchezitii, politisti

Polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurață Stelnica, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești, au pus în aplicare, la data de 13 decembrie, două mandate de percheziție domiciliară, pe raza comunei Stelnica, la persoane bănuite de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, 2 persoane cu vârste între 39 și 59 de ani, în perioada 09 decembrie a.c. – 10 decembrie, ar fi sustras mai multe bunuri din locuința unei persoane din comuna Stelnica.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor unelte de uz gospodăresc, iar la una dintre locații au fost descoperite bunuri interzise prin lege la deținere, respectiv un prostovol, mai multe unelte de pescuit comercial și o plasă de pescuit monofilament.

Față de un bărbat de 39 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

În cauză, au fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Cercetările sunt continuate, în vederea documentării întregii activități infracționale.

La acțiune au participat jandarmii ialomițeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*