Brăilean reținut de polițiști după ce a tâlhărit o tânără în plină stradă, în Slobozia

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat un bărbat bănuit de comiterea unei infracțiunii de tâlhărie, în data de 4 ianuarie, asupra unei tinere din comuna Dragalina. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Ialomița.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că luni, 4 ianuarie, în timp ce se afla pe raza municipiului Slobozia, bărbatul ar fi tâlhărit o tânără în vârstă de 23 de ani, din comuna Dragalina, luându-i telefonul mobil și geanta în care se afla suma de 500 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia s-a stabilit că autorul este un bărbat în vârstă de 28 de ani, acesta fiind condus în baza unui mandat de aducere de la domiciliul din județul Brăila, la sediul poliției, unde în baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore.

Asupra lui polițiștii au găsit telefonul mobil ce aparține victimei, acesta fiind restituit persoanei vătămate.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomița, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, cu sprijinul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*