Bărbat transportat la spital după ce a căzut de la etaj pe acoperișul unui magazin alimentar din Slobozia

Bărbat transportat la spital după ce a căzut de la etaj pe acoperișul unui magazin alimentar din Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a ajuns la spital marți, 12 aprilie, după ce s-a rănit căzând de la etaj pe acoperișul unui magazin alimentar din Slobozia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, cinci echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară, un echipaj SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă, au intervenit în ajutorul unei persoane, căzută de la etajul doi al unui bloc de locuințe, pe acoperișul unui magazin alimentar din municipiul Slobozia. În sprijinul salvatorilor a intervenit și un echipaj al SAJ Ialomița.

„La locul evenimentului a fost găsită o victimă conștientă, căreia i s-a acordat primul ajutor medical de către echipajul SMURD. Victima după ce a fost coborâtă de pe acoperișul magazinului, a fost predată echipajului SAJ pentru a fi transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Se pare că victima, în vârstă de 62 de ani, a căzut de la etaj în timp ce curăța geamurile de la apartament.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*