Acțiune de căutare a pompierilor ialomițeni a unei persoane dispărute în râul Ialomița

Căutare persoană posibil înecată în râul Ialomița, în localitatea Crăsanii de Jos. FOTO: ISU Ialomița

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița desfășoară o acțiune de căutare a unei persoane posibil înecată în râul Ialomița, în localitatea Crăsanii de Jos.

Potrivit ISU Ialomița, două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului  de pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o barcă, pentru căutarea unui bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, posibil înecat în râul Ialomița, pe raza localității Crăsanii de Jos.

La locul evenimentului se deplasează, în sprijin, un echipaj de scafandrii de la ISU București Ilfov și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

Misiunea pompierilor ialomițeni este în dinamică!

Căutare persoană posibil înecată în râul Ialomița, în localitatea Crăsanii de Jos. FOTO: ISU Ialomița

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*