FOTO Accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și a unui TIR, petrecut în localitatea ialomițeană Slobozia Nouă

Accident rutier petrecut în Slobozia Nouă. FOTO IPJ Ialomița

Cinci persoane au ajuns la spital, vineri dimineață, în urma unui accident de circulație, petrecut în jurul orei 08.30, în Slobozia Nouă, în care au fost implicate două autoturisme și a unui TIR.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Slobozia au fost alertați să intervină, vineri dimineață, la un accident rutier produs pe DN 21, în localitatea Slobozia Nouă, în care au fost implicate un camion și două autoturisme. La locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD, două ambulanțe tip B și una tip C ale SAJ Ialomița-substația Slobozia.

„Din evenimentul rutier au rezultat șase victime, din care una încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei rămasă încarcerată în unul dintre autoturisme. Celor șase victime le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de echipajele SMURD și SAJ, după care cinci victime au fost preluate și transportate  la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Ambulanța SMURD a preluat o victimă, iar celelalte patru victime au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Ialomița”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, toți cei trei șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul Drager, rezultatele fiind negative în toate cazurile. Traficul în zonă este deviat pe o rută ocolitoare cât timp se desfășoară cercetarea la fața locului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*