Acțiune cu forțe mărite în localitățile Slobozia, Andrășești și Ograda

polițiști, mașină de poliție, misiune,
Acțiune a polițiștilor. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni și efectivelor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au organizat o acțiune de amploare pentru menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea riscului de producere a accidentelor rutiere, prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri.

În acest sens, s-a acționat pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fiind organizate 13 filtre rutiere.

Activitățile au avut ca scop verificarea respectării legislației în vigoare, descurajarea fenomenului infracțional și reducerea riscului rutier.

În cadrul activităților polițiștii au legitimat peste 251 de persoane, au fost verificate 228 de autoturisme și au fost efectuate testări cu aparatele etilotest și cu cele utilizate pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au retras 13 certificate de înmatriculare și au reținut un permis de conducere.

În acest context, au fost aplicate 99 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.945 de lei, cele mai multe dintre acestea fiind aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G.nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*