Persoană rănită într-un accident rutier pe DN 2A, pe raza municipiului Slobozia

Bărbat rănit într-un accident rutier pe DN 2A, pe raza municipiului Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii de la Garda de intervenție Slobozia s-au deplasat luni seară, în jurul orei 21.10, la un accident rutier produs pe raza municipiului Slobozia, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă.

Potrivit ISU Ialomița, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

„În urma accidentului a rezultat o victimă conștientă și neîncarcerată, care a  fost monitorizată de echipajul SMURD la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*