AJFP Ialomița a rambursat, în perioada ianuarie- noiembrie 2023, T.V.A. în valoare de peste 85,97 milioane de lei

FOTO Pixabay

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în perioada ianuarie – octombrie 2023, conform selecției naționale, T.V.A. în valoare de 85,97 milioane de lei, cu 2,84 milioane lei mai mult decât în aceeași perioada a anului 2022.
Totodată, au fost efectuate autocompensări din T.V.A.-ul de rambursat în valoare de peste 38,74 milioane lei.
Raportat pe fiecare subunitate teritoriala, volumul restituirilor efective de T.V.A. din perioada ianuarie – noiembrie 2023, se prezintă astfel:
– Activitatea de colectare persoane juridice și fizice Slobozia – 36,37  milioane lei;
– Serviciul Fiscal Municipal Urziceni 15,43  milioane lei;
– Serviciul Fiscal Municipal Fetești  – 9,27 milioane lei;
– Biroul de administrare a Contribuabililor Mijlocii Ialomița – 24,90 milioane lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*