FOTO Lucrările de reabilitare a mai multor străzi din Fetești au fost sistate din cauza vremii nefavorabile

Lucrări de rabilitare a mai multor străzi din Fetești. FOTO Primăria Fetești

Primăria Fetești a anunțat că lucrările de reabilitare și modernizare a străzilor: Tineretului, Ceahlăului, General Alexandru Averescu și Grâușor vor fi reluate imediat ce vremea se va îmbunătăți, urmând ca în perioada următoare lucrările să înceapă și pe strada Armatei.

Lucrările de reabilitare a acestor străzi fac parte dintr-un proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), în care sunt prevăzute: asfaltarea părții carosabile, amenajarea trotuarelor și montarea bordurilor aferente.

Evacuarea apelor de pe platformele celor cinci străzi se va face prin pante longitudinale și transversale astfel încât apele vor fi colectate la marginea bordurii și se vor evacua spre străzile amenajate cu canalizare pluvială.

Proiectul, care se va încheia în cursul acestei veri, prevede și lucrări de siguranța circulației prin asigurarea de indicatoare și marcaje rutiere.

Investiția totală este de 5.301.618,37 lei, din care 5.215.105,48 lei provin de la bugetul de stat, iar 86.512,89 lei de la bugetul local.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*