FOTO Accident mortal pe raza localității ialomițene Lilieci. Traficul rutier pe DN 2 este blocat

Accident mortal pe raza localității Lilieci. FOTO IPJ Ialomița

Un accident rutier, în urma căruia o persoană a murit, a avut loc miercuri, 18 august, pe raza localității ialomițene Lilieci. În urma incidentului, traficul rutier pe DN 2 a fost blocat.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița, accidentul a avut loc în jurul ori 13.00, pe DN 2 București –  Urziceni, între un autoturism și un autotren.

„Din verificările efectuate a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un autoturism și o cisternă. În urma impactului dintre acestea șoferul autoturismului a decedat”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri și se estimează că va fie reluat în aproximativ 45 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*