Manea Tonița revine în funcția de subprefect al județului Ialomița

Prefectura ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Prefectura ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Manea Tonița revine în funcția de subprefect al județului Ialomița.

“În cadrul ședinței Guvernului României din data de 18 ianuarie 2024 a fost adoptată Hotărârea de Guvern privind numirea doamnei Manea Tonița în funcţia de subprefect al județului Ialomița.

Astfel, începând de vineri, 19 ianuarie 2024, doamna Tonița Manea revine în funcția de subprefect al Județului Ialomița, funcție pe care a ocupat-o până în februarie 2023” – Prefectura Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*