FOTO Cinci răniți în urma unui accident rutier petrecut pe DN 2, la ieșirea din Urziceni

Cinci răniți în urma unui accident rutier petrecut pe DN 2, la ieșirea din Urziceni. FOTO IPJ Ialomița

Cinci persoane au ajuns la spital, duminică seară, în urma unui accident rutier petrecut în jurul orei 20.00, pe DN 2, la ieșirea din municipiul Urziceni către Buzău, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și cinci ambulanțe SAJ Ialomița, dintre care una tip C de la substația Slobozia (cu medic).

„Din evenimentul rutier au rezultat cinci victime, de sex masculin, din care trei încarcerate. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimelor rămase încarcerate, iar ulterior toate cele cinci victime, după acordarea primului ajutor medical, au fost preluate și transportate de echipajele medicale de la locul intervenției, la Spitalul Municipal Urziceni, cu politraumatisme multiple”, au transmis sursele citate.

Se desfășoară cercetarea la fața locului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Traficul este blocat pe sensul de mers către Buzău.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*