Un tânăr a murit într-un accident rutier petrecut între localitățile Coșereni și Borănești, în județul Ialomița

Accident rutier pe DJ201, între localitățile Coșereni și Borănești. FOTO IPJ Ialomița
Accident rutier pe DJ201, între localitățile Coșereni și Borănești. FOTO IPJ Ialomița

Un accident de circulație, soldat cu decesul unui tânăr de 20 de ani, a avut loc luni dimineață, pe DJ 201, între localitățile Coșereni și Borănești din județul Ialomița. În incident au fost implicate un autobuz și un autoturism, dar nicio altă persoană nu a mai fost rănită.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, în timp ce bărbatul conducea un autoturism pe DJ 201, din direcția Coșereni către Axintele, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu partea stânga spate a unui autobuz, care circula pe aceeași direcție de deplasare.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru stingere cu apă și  spumă, o ambulanța SMURD și un echipaj SAJ Ialomița. Șoferul autoturismului, cu vârsta de 20 ani, a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii, eliberarea lui necesitând efectuarea unor manevre de  descarcerare din caroseria avariată. Acesta a fost scos în stare de inconștiență și predat echipajului SAJ, pentru a fi transportat la Spitalul Municipal Urziceni. În ciuda intervenției cadrelor medicale, acestea nu au mai putut salva viața tânărului.

În autobuz se mai aflau patru persoane, care au fost evaluate de echipajul SMURD, dar ulterior au refuzat transportul la spital.

Șoferul autobuzului a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Accident rutier pe DJ201, între localitățile Coșereni și Borănești. FOTO IPJ Ialomița
Accident rutier pe DJ201, între localitățile Coșereni și Borănești. FOTO IPJ Ialomița

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*