Bărbat rănit în urma unui accident rutier între un autoturism și un TIR, pe DN 21 între Slobozia și Drajna

Bărbat rănit într-un accident rutier între un autoturism și un TIR, pe DN 21. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat a fost rănit sâmbătă, 17 octombrie, într-un accident rutier produs în jurul orei 13.00, pe DN 21, între Slobozia și Drajna, în care au fost implicate un autoturism și un TIR.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, în urma coliziunii dintre cele două autovehicule a rezultat rănirea unui bărbat de 43 de ani, pasager în autoturism, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia.

În urma testării cu aparatul Drager, rezultatele în cazul ambilor conducători auto au fost negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Bărbat rănit într-un accident rutier între un autoturism și un TIR, pe DN 21. FOTO IPJ Ialomița

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*