Bărbat din Urziceni, cercetat penal pentru deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui

Bărbat din Urziceni, prins cu zeci de kilograme de pește, pentru care nu deține documente de proveniență

Un bărbat din Urziceni este cercetat penal de polițiștii ialomițeni după ce a fost depistat cu câteva zeci de kilograme de pește, pentru care nu deține documente de proveniență.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 20 octombrie, în jurul orei 12.00, polițiștii din Manasia au depistat în flagrant, pe raza localității, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Urziceni, în timp ce transporta cu autoturismul personal zeci de kilograme de pește, fără a deține documente legale de provenință.

La fața locului a fost solicitat sprijinul reprezentanților DSV Ialomița pentru cântărirea peștelui, rezultând cantitatea de 57 de kilograme din specia caras, care a fost ridicată în vederea confiscării și denaturării chimice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*