Bărbat din Urziceni, arestat preventiv după ce a furat 12 oi și l-a agresat pe paznicul animalelor

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au depistat luni, 03 martie, un bărbat bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată asupra unei persoane de 50 de ani, din municipiul Urziceni. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a IPJ Ialomița.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în noaptea de 01/02 aprilie, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din municipiul Urziceni, s-a deplasat la o stână amplasată în extravilanul localității de domiciliu, unde prin utilizarea de acte de violență fizică asupra paznicului ar fi sustras 12 ovine, în valoare de aproximativ 14.400 de lei.

În urma probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni l-au reținut pe tânărul de 25 de ani, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

Polițiștii au recuperat o parte din ovinele sustrase și le-au restituit proprietarului, cercetările fiind continuate pentru recuperarea întregului prejudiciu precum și documentarea întregii activități infracționale.

De asemenea, în urma extinderii verificărilor, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore și față de un alt tânăr de 28 de ani, din comuna Borănești, pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire. Cel în cauză ar fi ajutat la valorificarea ovinelor sustrase în noaptea de 01/02 aprilie.

În cursul zilei de luni, 03 aprilie, tânărul de 25 de ani a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, aceasta fiind însușită de magistrați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*