Bărbat de 69 de ani, căutat de polițiști după ce a plecat de la domiciliul său din Slobozia

Bărbat dispărut de acasă, căutat de polițiști.

Poliţiștii din Ialomița caută un bărbat în vârstă de 69 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Slobozia într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

La data de 9 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost sesizați cu privire la faptul că Simion Gheorghe, de 69 ani, din municipiul Slobozia, ar fi plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Bărbatul are 1,60 m înălţime, barbă albă, față ovală, se deplasează cu baston, culoare mov, din cauza unei afecțiuni medicale la piciorul drept.

La data dispariţiei purta pantaloni negri, cămașă în carouri, alb cu negru, papuci gri, iar pe cap purta o pălărie din material textil, culoare neagră.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*