Autoturism cu cinci persoane la bord, răsturnat în apropiere de Alexeni. Patru victime au ajuns la spital

Accident rutier în localitatea Alexeni. FOTO ISU Ialomița

Patru persoane au ajuns la spital vineri, 31 decembrie, după ce autoturismul în care erau s-a răsturnat în apropierea localității Alexeni

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului au intervenit salvatorii din cadrul Detașamentului Urziceni, cu o descarcerare și o ambulanță SMURD, iar în sprijin au sosit și două echipaje ale SAJ Ialomița.

„Din evenimentul rutier au rezultat cinci victime, dintre care trei transportate la Spitalul Municipal Urziceni  de către echipajele SAJ, una de echipajul SMURD, iar a cincea victimă a refuzat transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsuri PSI la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*