Autocar pus la dispoziția sportivilor de la CSM de către Primăria Fetești

Autocar pus la dispoziția sportivilor de la CSM de către Primăria Fetești

Autocarul pe care Primăria Fetești l-a primit de la Consiliul Județean Ialomița a fost pus la punct și începând de vineri, 27 august, facilitează deplasările sportivilor de la CSM Fetești la competițiile județene și naționale.

Primii care au plecat la drum cu acest mijloc de transport sunt juniorii antrenați de Dumitru Vasile. Ei joacă, vineri, 27 august, în deplasare cu Juniori Țăndărei, grupa 2008. Acesta este ultimul lor meci de pregătire înainte de Campionatul Județean la Fotbal.

Pe lângă echipele de fotbal (seniori și juniori) și cele cinci grupe de copii pentru echipele mici, clubul mai are o echipă de handbal și una de kempo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*