Atenționare meteorologică Cod Portocaliu, valabilă pentru județul Ialomița

Administrația Națională de Meteorologie a emis miercuri, 16 iunie, o noua atenționare meteorologică Cod Portocaliu, valabilă pentru județul Ialomița până la ora 23.00, fenomenele vizate fiind ploi abundente, instabilitate atmosferică accentuată și intensificări ale vântului.

Astfel, în jumătatea de est a Munteniei, în cea mai mare parte a Moldovei și nordul Dobrogei, instabilitatea atmosferică va fi accentuată, va ploua abundent, se vor semnala descărcări electrice și pe alocuri grindină și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 30 – 40 l/mp și pe spații mici 50 – 70 l/mp. Temporar vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 50 – 60 km/h.

În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, Administrația Națională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*