Autocamion distrus într-un incendiu în Slobozia

Autocamion distrus într-un incendiu în Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari ialomițeni au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de joi, 19 august, pentru a lichida un incendiu izbucnit la un autotren, în Slobozia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, alerta a fost dată în jurul orei 03.00, iar la fața locului au intervenit salvatorii din cadrul Detașamentului Slobozia, cu două autospeciale de stins incendii.

La sosirea forțelor de intervenție, focul se manifesta doar la capul tractor al autocamionului, acesta arzând în proporție de 80 la sută. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*