Ședință extraordinară a Consiliului Județean Ialomița în data de 8 iulie

Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu / ILnews
Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu / ILnews

O ședință extraordinară a Consiliului Județean Ialomița a fost programată pentru 8 iulie, de la ora 11.00.

Ședința va avea loc online.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre.

  1. proiect de hotărâre privind aprobarea devizului general actualizat – etapa II Proiect etapizat – și a principalilor indicatori tehnico – economici actualizați, pentru obiectivul de investiții „Modernizare DJ 306 limită județul Călărași-Albești-Andrășești-Gheorghe Doja-Crunți intersecție cu DJ 102H, DJ 102H intersecție cu DJ 306 – Reviga-Cocora-intersecție cu DJ 203E, DJ 203E intersecție cu DJ 102H – Cocora – limită județ Buzău”- cod SMIS 328755;
  2. proiect de hotărâre pentru aprobarea realizării proiectului „Modernizare DJ 306 limită județul Călărași-Albești-Andrășești-Gheorghe Doja-Crunți intersecție cu DJ 102H, DJ 102H intersecție cu DJ 306 – Reviga-Cocora-intersecție cu DJ 203E, DJ 203E intersecție cu DJ 102H – Cocora – limită județ Buzău” cod SMIS 328755, și susținere a cheltuielilor aferente proiectului;
  3. proiect de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru personalul din cadrul instituţiilor publice din subordinea Consiliului Judeţean Ialomiţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*