Atenție, se oprește apa în orașul Fierbinți Târg, județul Ialomița

Avarie RAJA. FOTO Arhivă
Atenție, se oprește apa.

Pentru executarea lucrărilor de schimbare a tabloului de automatizare de la nivelul rezervorului de alimentare cu apă potabilă, de pe strada Gării, din orașul Fierbinți – Târg, județul Ialomița, RAJA A este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 30 martie, în intervalul orar 09.00 – 13.00.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din orașul Fierbinți – Târg.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*