Pui de barză rănit, salvat de polițiștii ialomițeni de la Protecția Animalelor

Pui de barză rănit, salvat de polițiștii de la Protecția Animalelor. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii Biroului Pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au emis un nou ordin de plasare în adăpost, a unui pui de barză rănit.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, un bărbat din localitatea Copuzu a anunțat că a găsit un pui de barză rănit pe un drum public.

„Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au intervenit la fața locului, constatând faptul că puiul de barză are o aripă rănită, aflându-se în imposibilitatea de a zbura. Având în vedere că pasărea se afla într-o situație de risc, polițiștii au transportat-o la un centru de reabilitare și salvare a animalelor sălbatice de pe raza județului Ilfov și au emis un ordin de plasare într-un adăpost, pentru o perioadă de 45 de zile”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Pui de barză rănit, salvat de polițiștii de la Protecția Animalelor. FOTO IPJ Ialomița

Până la această dată, de la înființarea Biroului Pentru Protecția Animalelor, la nivelul județului Ialomița au fost emise cinci astfel de ordine de plasare a animalelor aflate în situații de risc, în adăposturi de salvare și reabilitare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*