Aproape 300 de jandarmi au asigurat liniștea și ordinea publică în județul Ialomița pe perioada Sărbătorilor Pascale

Misiuni ale jandarmilor FOTO IJJ Ialomița

În perioada Sărbătorilor Pascale, o parte din ialomițeni au ales să petreacă sărbătorile în contextul actualei situații de urgență, însă au existat și excepții. Drept urmare, persoanele găsite în neregulă, au fost sancționate.

Jandarmeria Ialomița a acționat în perioada Sărbătorilor Pascale, la nivelul județului, cu 271 de jandarmi, aplicând 118 sancțiuni contravenționale în valoare de 326.600 lei.
Cei mai mulți au acționat pe raza orașului Țăndărei – 235 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța în sprijinul efectivelor proprii, fiind aplicate 20 de sancțiuni în cuantum de 68,000 de lei.

Totodată, în această perioadă efectivele Jandarmeriei au fost solicitate să intervină la șapte evenimente în sprijinul Poliției,dintre care două pentru a aplana conflicte în desfășurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*