Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița cumpără servicii de curațenie în valoare de 16.800 lei

IPJ Ialomița. FOTO G. M.
IPJ Ialomița. FOTO G. M.

Nici nu a început bine anul 2020, că IPJ Ialomița a și făcut prima achiziție directă. Un pachet de servicii de curățenie în valoare de 16.800 lei a fost cumpărat direct de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița de la o firmă din slobozia.

Achiziția a fost publicată pe 30 decembrie, iar pe 2 ianuarie deja era ales câștigătorul – firma AMIREIN SERV cu sediul pe strada Nordului din Slobozia.

Compania are un obiect de activitate legat de curățenia clădirilor și figura, în anul 2018, cu 7 angajați. Cifra de afaceri depășea 302.000 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*