Aplicație mobilă pentru plata taxelor și impozitelor locale, în Fetești

Feteștenii își pot plăti taxele și impozitele locale, amenzile și alte obligații fiscale de pe orice telefon prin aplicația Avansis Mobile.

Potrivit Primăriei Fetești, aplicația Avansis Mobile poate fi utilizată de către toți cetățenii care au ROL deschis la primărie, de pe orice telefon cu sistem de operare Android sau IOS și oferă siguranță deplină utilizatorilor în privința confidențialității datelor.

„Momentan pot exista dificultăți în înregistrare pe dispozitivele cu IOS, dar acestea vor fi remediate în cel mai scurt timp posibil”, au precizat reprezentanții Instituției.

Primul pas care trebuie făcut pentru a folosi aplicația este instalarea acesteia pe telefon. Pentru a instala aplicația, se deschide magazinul de aplicații pe dispozitivul pe care se dorește instalarea și se caută termenul Avansis Mobile.

În cel mai scurt timp aceste plăți vor putea fi efectuate și prin platforma ghiseul.ro.

De asemenea, Primăria Municipiului Fetești va face toate demersurile necesare pentru a reduce timpul de lucru cu contribuabilii și timpul alocat soluționării tuturor solicitărilor acestora, dar și pentru un management mai eficient, mai transparent, economie de timp, resurse umane și financiare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Un fel de turism miniaturizat – ILnews – Ialomița NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*