Alertă la ISU Ialomița: Persoană dată dispărută în râul Ialomița

Persoană dată dispărută în râul Ialomița. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină joi, 17 februarie, pentru căutarea unei persoane dispărută, posibil înecată în râul Ialomița, pe raza municipiului Slobozia.

Potrivit ISU Ialomița, la locul solicitării, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o barcă pneumatică.

Misiunea este în dinamică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*