Acțiuni ale polițiștilor rutieri, pe arterele principale din județul Ialomița

Acțiuni ale polițiștilor rutieri, pe arterele principale din județul Ialomița. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii rutieri ialomițeni au fost prezenți în ultimele 24 de ore pe arterele principale din județ, unde au acționat pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente rutiere, cu precădere pentru depistarea persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive.

Potrivit IPJ Ialomița, pe parcursul activităților, polițiștii au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare totală de aproximativ 77.000 de lei, și au reținut opt permise de conducere.

Totodată au fost constatate patru infracțiuni la regimul rutier. Astfel, poliţiştii rutieri au depistat în trafic trei conducători auto, care nu dețineau permise de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În fiecare caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*