Zeci de intervenții ale pompierilor militari ialomițeni desfășurate în weekend

Intervenție a echipajului SMURD

Pompierii ialomițeni au fost prezenți la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, descarcerarea și acordarea de prim ajutor reprezintă doar câteva exemple dintre cele 46 de misiuni desfășurate de salvatorii ialomițeni, în ultimele 72 de ore. La nivel județean, 38 de persoane au primit ajutorul echipajelor SMURD.

Dintre cele mai relevante misiuni gestionate de pompierii ialomițeni, amintim:

  • Două echipaje de salvatori din cadrul Stației de pompieri Țăndărei au intervenit la un accident rutier, produs în comuna Mihail Kogălniceanu, pe DN2A, în care a fost implicat un autoturism. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă conștientă și cooperantă. În sprijin a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița. După acordarea primului ajutor medical la locul evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Orășenesc Țăndărei.
  • În data de 10 decembrie, un echipaj operativ din cadrul Stației de pompieri Fetești a intervenit la un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism, în Municipiul Fetești, pe DJ 212. În sprijinul salvatorilor a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă conștientă și cooperantă, care, după acordarea primului ajutor medical a fost transportată la spitalul Municipal Fetești.
  • Două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, în municipiul Urziceni. În sprijin a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă conștientă și neîncarcerată, care, după acordarea primului ajutor medical la fața locului a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni.
  • Două echipaje de la Detașamentul de pompieri Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier, în care a fost implicată o motocicletă, în comuna Albești, pe DJ 303. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă conștientă și cooperantă. După acordarea primului ajutor medical la fața locului, victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.
  • Salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism, în localitatea Coșereni. În sprijin a intervenit și elicopterul SMURD București și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime conștiente și cooperante, dintre care una încarcerată. O victimă a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar cea de-a doua victimă, șoferul autoturismului, a fost transportată de elicopterul SMURD București, la o unitate medicală din capitală.
  • Trei echipaje operative din cadrul Detașamentul de pompieri Urziceni au intervenit, în data de 11 decembrie, în jurul orei 17.40, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs la ieșire din municipiul Urziceni, pe E85, în care a fost implicat un autoturism. În sprijin a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime conștiente și cooperante, care, după acordarea primului ajutor medical la fața locului au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situațiilor de urgență şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*