Un pescar a decedat după ce a căzut în lacul din localitatea Gheorghe Doja

Un bărbat aflat la pescuit a murit înecată după ce a văzut în apă. Prietenul său a încercat să îl salveze, apoi a sunat la 112 cerând ajutorul autorităților.

În cursul zilei de 23 mai,î jurul orei 13.25, printr-un apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor întrucât în lacul din localitatea Gheorghe Doja, o persoană de sex masculin este posibil înecată.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o barcă pneumatică, o autospecială de stingere și o autospecială SMURD, încadrate cu 10 salvatori. Pentru căutarea posibilei persoane înecate s-au început operațiunile de căutare.

Misiunea de căutare a persoanei dispărute în lacul din localitatea Gheorghe Doja s-a încheiat în jurul orei 17.00.  Bărbatul  în vârsta  de42 ani a fost găsit, echipajul de la fața locului a început de îndată manevrele de resuscitare, însă acestea nu au dat rezultat, fiind declarat decedat după mai bine de o oră de eforturi pentru readucerea lui în simțuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*